Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! ''Annem 'Baban Uğur Dündar' dedi''

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, ''Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri' demiş ve ablası Dilara G.'nin de gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açtığı haberi gündeme damga vurmuştu. Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ilk kez konuştu. Dilara G. ''Annem 'Baban Uğur Dündar' dedi'' ifadesiyle dikkat çekti.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, "Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri'' diyerek magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atmıştı. Nebioğlu'nun açıklamasının ardından bahsedilen ünlü ismin gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Uğur Dündar ise kendisine babalık davası açıldığını doğrulamış fakat DNA testinin sonucunda Dilara G.'nin biyolojik babası olmadığını dile getirmişti. Duygu Nebioğlu ise ''Sonucun değiştirildiğini düşünüyoruz'' dedi. Tüm bu yaşananların ardından Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!