Üç Kız Kardeş 27. Bölüm Fragmanı 23 Kasım 2022

Üç Kız Kardeş 27. bölüm fragmanı yayınlandı. İclal Aydın'ın kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni blöüm fragmanı izleyicide heyecan yarattı. Özgü Kaya'nın oynadığı Türkan'ın bebeğini kaybettiği Üç Kız Kardeş yeni bölümünde neler olacak? İşte bomba gelişmeler...

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Almila Ada ve Reha Özcan'ın yer aldığı dizinin son bölümü yine heyecan yarattı.

İzleyicisiyle her hafta buluştuğunda büyük dram ve gerilime neden olan Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 27. BÖLÜM FRAGMANI

Üç Kız Kardeş 27. bölümde Türkan bebeğini kaybediyor. Seyircinin de tepkisi bu duruma oldu. Zira İclal Aydın'ın kitabında çocuğu olan Türkan'ın dizide bebeğini kaybetmesi eleştirilere neden oldu.

Yeni bölüm fragmanında Rüçhan'a olan nefretini dile getiren ve "Siz benim bebeğimi kaybetmeme nden oldunuz" diye haykıran Türkan neler yapacak? Hastaneye kaldırılan Türkan'ın görüntüleri fragmanda yer aldı.

Üç Kız Kardeş 27. bölüm Salı akşamı Kanal D'de.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! En çok işlem gören hisseler hangileri Deprem bölgesinde hava sıcaklıkları yükseliyor mu? Bakan Yerlikaya'dan Ayhan Bora Kaplan soruşturması açıklaması
Sonraki Haber