Tuzak 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tuzak Yeni Bölümde Neler Olacak?

TV8 dizisi Tuzak 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Akın Akınözü, Talat Bulut ve Bensu Soral'ın başrollerini paylaştığı Tuzak Dizisi ilk bölümüyle dikkat çekti. Bir intikam hikayesinin anlatıldığı ve Akın Akınözü'nün Avukat Umut karakteriyle yer aldığı Tuzak yeni bölümde neler olacak?

Tuzak 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Tuzak ilk bölümüyle heyecan yarattı. Avukat Umut'un zengin ve güçlü bir aile karşısında adalet aradığı Tuzak dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

TUZAK 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Tuzak dizisi yeni bölümde Umut, Mahir ve Umay kardeşlerin Demir Gümüşay ve ailesinden alacakları intikamın yavaş yavaş şekil almasını izleyeceğiz. Tuzak dizisinin konusuna gelince, Tuzak dizisinde çocukluklarının yaşanmasına izin verilmeyen üç kardeş Umut, Mahir ve Umay’ın intikam hikayesi anlatılıyor.

Kimin iyi kimin kötü, kimin gerçek kimin sahte olduğunun anlaşılmadığı bu dünyada ortak bir amaç uğruna için birleşmiş üç kardeş Umut Mahir ve Umay’ın zaman geçtikçe sandıklarının aksine hiç de kuvvetli bir bağları olmadığını anlamaları üzerine, birbirlerine uzak, babalarının onayını ve konforlu hayatlarını birbirlerinden daha çok sevdiklerini sanan Ceren, Güven ve Mete kardeşlerin ortak düşmanları olduklarında karşı nasıl birbirlerine bağlandıklarını ve aralarında ki asıl bağın ne olduğunu ekranlarda izleyeceğiz.

Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı Akdeniz açıklarında gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber