Tüvtürk Randevu İptali Nasıl Yapılır?

Tüvtürk randevu iptali nasıl ve nereden yapılır? Tüvtürk randevusu nasıl alınır, gerekenler nelerdir? Tüvtürk randevu işlemleri hakkında merak edilen detaylar sizlerle. Haberimizden randevu iptali detaylarını inceleyebilirsiniz.

Tüvtürk, araç muayenelerini gerçekleştiren önemli bir kurumdur. Belirli aralıklarla yapılması zaruri olan araç muayenelerinin zamanı geldiğinde araç sürücüleri Tüvtürk kurumundan randevu alarak araç muayenelerini yaparlar. Herhangi bir aksiliğin olması durumunda alınan randevunun nasıl iptal edileceği ise merak edilen bir konudur. Tüvtürk randevu iptali e devlet uygulaması ya da Tüvtürk web sitesi üzerinden yapılabilir. E devlet uygulamasına kimlik numarası ve şifre alanlarını doldurarak giriş yaptıktan sonra “TÜVTÜRK Muayene Randevu Kayıt” sekmesi üzerinden randevu görüntülenebilir ve iptal edilebilir. E devlet uygulaması üzerinden işlem yapmak için kullanıcıların e devlet şifresi olması gerekir. E devlet şifresi PTT şubelerinden alınabilir. Tüvtürk web sitesine girip gerekli alanlarını doldurduktan sonra randevu görüntülenebilir ve iptal sekmesine tıklanarak iptal edilebilir.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları