Türkiye'nin ilk yüz naklinin 10. yıl dönümü pasta ile kutlandı! İşte Uğur Acar ve Turan Çolak'ın son hali...

Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden tam 10 yıl geçti. Tıp dünyası için büyük bir başarı olan yüz naklinin yıl dönümü pasta kesilerek yüz nakilli Uğur Acar ve Turan Çolak ile kutlandı. Prof. Dr. Ömer Özkan, " "Uğur, beni nakilden 6 ay önce ziyaret etti. Bazı sorular sorup, biraz sinirlendirdi. Naklini biraz öteledik ama sonrasında düşündük bu kadar önemli nakil için bu türden soruların sorulması çok normaldi" dedi.

Akdeniz Üniversiesi Hastanesi Organ Nakli Toplantı Salonu'nda Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, AÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar ile ikinci yüz nakillisi Turan Çolak'ın katılımıyla toplantı yapıldı; 10'uncu yıla özel pasta kesildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!