Türkiye'nin havası en temiz olan şehri belli oldu! DSÖ raporuna göre Türkiye'de en temiz şehir hangisi?

Dünya Sağlık Örgütü hava kirliliği kriterlerini inceleyerek temiz havanın sağladığı faydalar ile ilgili bir rapor hazırladı. O rapora göre havası temiz yalnızca bir il Türkiye'den seçilebildi. Peki DSÖ raporuna uygun o ilimiz hangisi? İşte yaşayanları mutlu edecek ve ayrıcalıklı hissettirecek o il...

DSÖ hava kirliliğine ilişkin bir rapor yayınladı. Türkiye'nin 81 ili üzerinde yapılan incelemlerde, DSÖ'nün temiz hava limitlerine uyan tek bir şehir olduğu görüldü.

Küresel ölçekli hava kirliliği, her geçen yıl artmakta. Türkiye de hava kirliliği nedeniyle sorun yaşayan ülkeler arasında yer alıyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) yayınladığı son raporlara göre insanların yüzde 90'ının üstünde kalan bir kısım, her gün kirli hava soluyarak yaşamına devam ediyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!