Türkiye'nin büyük bölümü yağışların etkisi altında! Meteoroloji'den uyarı var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Çanakkale, Kütahya, Afyonkarahisar ile İç Anadolu'nun batısı, Tokat, Giresun, Rize çevreleri ile Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışlı; Bolu, Karabük, Çankırı ve İç Anadolu'nun doğusu karla karışık yağmurlu ve Doğu Anadolu Bölgesi de kar yağışlı olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!