Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller (Ekim ayı güncel liste)

Rusya’nın Avrupa’ya gaz yaptırımı otomobil üretim sektörüne enerji zammı ile yansıyacağına dün haberimizde yer vermiştik. Enerji zammı öncesi Türkiye’de 700 bin TL altında satılan otomobilleri listeledik. İşte Türkiye’de 700 bin TL altında satılan sıfır otomobiller….

Otomobil üretim sektörü henüz çip krizini atlatamamışken, şimdi de enerji zammı ile karşı karşıya. Türkiye’de bunlara eklenen döviz kurlarındaki yükseliş ve enflasyon ekleninde otomobil satış fiyatları rekor fiyata yükseldi. Otomobil almayı düşününler için Türkiye’de 700 bin TL altına satılan sıfır otomobilleri listeledik. İşte Türkiye’de satılan 700 bin TL altındaki sıfır otomobiller…

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!