Türkiye'de bir seri katil daha mı ortaya çıktı?

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 41 gündür kayıp olan Zabıt Katibi Ömer Doğan'ı arama çalışmaları devam ediyor. Doğan'ın kaybolmasıyla ilgili tüm şüpheleri üzerinde barındıran Hakan Doğan ise canlı yayında anlattıklarıyla şoke etti.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 30 Temmuz'da kaybolan Ömer Doğan ile ilgili hala bir ize ulaşılmadı.

İş yerinde öğle arası veren ve bir daha dönmeyen Ömer Doğan'ı kaybolmasının üzerinden 41 gün geçerken en büyük şüpheli ise amcasının oğlu Hakan Doğan. Hakan Doğan'ın canlı yayında yaptığı çelişkili açıklamalar  ile programa damga vurdu.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi