İşte Türkiye'nin en genç belediye başkanları

Türkiye yerel seçimler için sandık başına gitti. 61 milyondan fazla vatandaş oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Karabük Belediye Başkanlığına seçilen 36 yaşındaki Özkan Çetinkaya, en genç belediye başkanı oldu. Tuzla Belediye Başkanlığına seçilen 1993 doğumlu Eren Ali Bingöl ve Bodrum Belediye Başkanlığına 1994 doğumlu Tamer Mandalinci de en genç belediye başkanları arasında yer aldı.

AK Parti Karabük Belediye Başkanı Adayı Özkan Çetinkaya, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre belediye başkanı oldu. Türkiye’nin en genç belediye başkanı olacak olan Çetinkaya, yaptığı açıklamada başarılı bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade ederek, Karabük halkına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!