Türkiye-Sırbistan Milletler Ligi üçüncülük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye-Sırbistan Milletler Ligi maçı için geri sayım devam ediyor. FIVB Milletler Ligi yarı final maçında İtalya karşısında 3-0'lık set sonucunda final umutlarını kaybeden Filenin Sultanları, Sırbistan karşısında üçüncülük maçına çıkacak. Peki Türkiye-Sırbistan Milletler Ligi üçüncülük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye-Sırbistan maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. FIVB Milletler Ligi yarı final maçında 3-0 İtalya'ya yarı finalde mağlup olan Filenin Sultanları final umutlarına veda etti. Üçüncülük maçında Brezilya'ya kaybeden Sırbistan ile Ankara Spor Salonun'nda üçüncülük maçına çıkacak olan A Milli Kadın Voleybol takımı üçüncü olmak ve Bronz madalyanın sahibi olabilmek için sahaya çıkacak. Peki Türkiye-Sırbistan Milletler Ligi üçüncülük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TÜRKİYE-SIRBİSTAN MİLLETLER LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye-Sırbistan Milletler Ligi üçüncülük maçı 17 Temmuz Pazar günü saat 15:00'te oynanacak. Mücadele TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayımlanacak.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber