Türkiye İş Bankası'ndan yılbaşı hediyesi! Harcamalarınız karşılığında 500 TL tanımlanacak! Son tarih 1 Ocak!

Mevcut müşterileri için yılbaşı hediyesi niteliğinde yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Türkiye İş Bankası, yeni kampanyasının detaylarını ilgilileri ile paylaştı.

Ülkemizin en değerli özel bankaları arasında bulunan Türkiye İş Bankası, uzun süredir olduğu gibi bu sene de hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin bütçelerinde destek olarak sektörde öne çıkmayı başardı. Zorlu bir ekonomik sürecin içerisinde geçildiği son dönemlerde tüketicilerin hasar alan bütçelerine finansman kampanyaları ve bazı kart kampanyaları ile destek vermeye çalışan banka, sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde aralık ayı kampanyalarını da arka arkaya duyurdu.

Aralık ayına girildiği an itibari ile her statüden müşterisi için avantajlı kampanyalarını duyuran Türkiye İş Bankası, 1 Ocak 2023 tarihine kadar geçerliliği bulunan bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Banka mevcut müşterilerini kapsayan yeni kampanyasına ilişkin detayları, kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ALIŞVERİŞ KAMPANYASI ARALIK 2022!

Türkiye İş Bankası, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın yılbaşı hediyesi niteliğinde olduğu ifade edilirken kampanyanın 1 Ocak 2023 tarihine kadar başvurulara açık kalacağı bilgisi verildi.

Türkiye İş Bankası ev tekstili, züccaciye, optik, kırtasiye, kozmetik, ayakkabı, giyim aksesuarı ve giyim sektörlerinden elektronik perakende firmaları aracılığı ile tek seferde 400 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan müşterilerine, 2’inci ve sonraki her alışverişlerinde 50 TL toplamda ise 500 TL değerinde MaxiPuan tanımlayacağını ifade etti. 

TÜRKİYE İŞ BANKASI ALIŞVERİŞ KAMPANYASININ DETAYLARI

Türkiye İş Bankası toplamda 500 TL değerinde para puan kazanımlı yeni alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen mevcut müşterileri için kampanya başvuru detaylarını yayınladı. Banka kampanyaya katılabilmek için öncelikle bireysel statülü Türkiye İş Bankası müşterisi olunması gerektiğini ifade etti. Söz konusu şartı sağlayan tüm mevcut müşterilerinin Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında bulunan “kampanyalar” bölümünden başvuru yapabileceklerini ifade eden Türkiye İş Bankası, bir müşterinin kampanya kapsamında en fazla 500 TL değerinde para puan hediyesi kazanabileceğine dikkat çekti.

ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Venezuela Devlet Başkanı’ndan Türkiye ile ilgili kritik imza İsmail Kartal ve futbolcular derbi öncesi tek yürek oldu
Sonraki Haber