Meteoroloji İstanbul dahil birçok ile sağanak yağış uyarısı yaptı! Yarın hava nasıl olacak?

13 Ekim Türkiye geneli hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan verilerde birçok ilin sağanak yağışlı geçeceği açıklandı. Peki, yarın hangi illerde yağış etkili olacak? İşte, il il yurt geneli hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Isparta ve Afyonkarahisar ile Eskişehir, Kırıkkale ve Ankara'nın güney çevrelerinin; yarın Marmara'nın doğusu, Orta Karadeniz'in doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Orta Toroslar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güneyi, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Ege'de yer yer sis ve pus bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, yurdun güneydoğusunda güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri