Türkiye Ekonomi Bankası duyurdu! Haftada 3 gün dışarıda yemek yiyene, 80 TL hediye edilecek! Son başvuru 31 Aralık!

Türkiye Ekonomi Bankası aralık ayı boyunca geçerli olacak olan restoran kampanyasını duyurdu. İşte özel bankanın TL hediyeli yeni kampanyasına ilişkin detaylar…

Geride bıraktığımız senenin son çeyreğinde başlayan ve bu zamana kadar büyük ekonomik sıkıntılar, vatandaşların alım güçlerinin iyiden iyiye sıfırlanmasına sebep oldu. Enflasyonda gözlenen tarihi artışlar sebebi ile en temel tüketim gereksinimlerini daha karşılayamama noktasına gelen tüketiciler, yapılan tüm maaş iyileştirmelerine rağmen sene içerisinde bütçelerini toparlayamadı. Aksine daha büyük borç yüklerinin altına giren vatandaşlar, bir ay boyunca çalışıyor olmalarına rağmen bir gecede dışarıda yemek yiyebilmeyi lüks olarak görmeye başladı.

Çalışan çalışmayan tüm vatandaşların sosyalleşmeye ihtiyaç duyduklarının farkında olan Türkiye Ekonomi Bankası, artan masraflar karşısında mevcut müşterilerinin yanlarında yer aldığını bir kere daha gösterdi. Yeni bir restoran kampanyası düzenlediğini duyuran banka, 31 Aralık tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan TL hediyeli kampanyasının detaylarını paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI RESTORAN KAMPANYASI ARALIK 2022

Özel bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olan ve hem kendi bünyesinde hem dijital bankacılık kolunda önemli işlere imza atan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında mevcut müşterilerine restoran harcamaları konusunda destek vereceğini belirten banka, detayları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası 31 Aralık tarihine kadar cuma, cumartesi ve pazar günlerinde restoranlarda tek seferde yapılacak olan 300 TL’lik her harcamaya 20 TL, toplamda ise 80 TL değerinde indirim hakkının tanımlanacağını ifade etti. Banka söz konusu kampanyanın fast food restoranlarında geçerli olmadığını belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI RESTORAN KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni kampanyası aracılığı ile toplamda 80 TL’ye varan indirim fırsatını yakalamak isteyen mevcut müşterilerin, ilk harcamalarından önce kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. İsteyen tüketicilerin CepteTEB Mobil uygulaması aracılığı ile kampanya onayı verebileceklerini belirten banka, isteyenlerin ise bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları üzerinden RESTORAN yazıp 4616’ya kısa SMS gönderebileceklerini ifade etti.

Başkan adayı Dursun Özbek'in yönetim listesi belli oldu Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı KPSS başvuruları başladı
Sonraki Haber