Türkiye dahil 5 ülke için kritik uyarı yapıldı: Beklenmedik hava olayları gerçekleşecek

Reviews of Geophysics isimli dergide paylaşılan makaleye göre Türkiye, Yunanistan, Katar, Suriye ve Suudi Arabistan da daha önce görülmemiş hava olayları yaşanacak. Makalede yer alan hava olaylarını duyunca çok şaşıracaksınız.

Dünyanın önde gelen araştırma kurumlarından Almanya merkezli Max Planck Ensititüsü'nün bilim dergisi Reviews of Geophysics'de yayınlanan araştırması yaklaşan tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. 

Araştırmaya göre, Doğu Akdeniz ve Orta Doğu, yakın zamanda benzeri görülmemiş aşırı hava olaylarıyla sarsılacak. Bölge “iklim değişikliğinin merkezi” olarak tanımlandı, bölgede sıcaklık artış hızının küresel ortalamanın neredeyse iki katı olduğu vurgulandı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"