Türk Sanat Müziği'nin usta sanatçısı Zeki Müren, vefatının 27. yıl dönümünde kabri başında anıldı!

Türk Sanat Müziği'nin önemli seslerinden olan ve "Sanat Güneşi" olarak anılan Zeki Müren, vefatının 27. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Anma programında konuşan Müren'in yeğeni Özlem Güner, "Onun adını yaşatacak ve onun yaptıklarını sevenlerine taşıyacak, tüm dünyaya duyuracak bir film hazırlığındayız.'' dedi.

Türk sanat müziğinin unutulmaz ismi, 'Sanat Güneşi' olarak tanınan Zeki Müren, vefatının 27'nci yılında Emir Sultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Programa Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı yöneticileri, Zeki Müren'in yeğeni Özlem Güner ile eşi İlknur Güner, Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...