Türk Kızılay'ının en büyük yardım gemisi 'İyilik Gemisi' Gazze'ye uğurlandı! Yaklaşık 3 bin tonluk yardım malzemesini ulaştıracak...

Türk Kızılay tarafından STK'ların desteğiyle hazırlanan 2 bin 737 tonluk en büyük yardım gemisi Mersin'den yola çıktı. Yardım gemisinde gıda, su, giyim, hijyen malzemeleri ve tıbbi malzemeler bulunuyor. Refah Sınır Kapısı'ndan Gazzelilere ulaştırılacak yardımların olduğu gemide Adem Metan ve Fulya Öztürk gibi gazeteciler de yer alıyor.

Gazze’deki savaş mağdurlarına desteğini sürdüren Türk Kızılay, bölgeye yardım ulaştırmak için çabalarına devam ediyor. Bu çerçevede sivil toplum kuruluşları iş birliğiyle Ramazan ayı öncesi yaklaşık 2 bin 737 tonluk yardım malzemesini Gazze’ye ulaştıracak 7'inci yardım gemisi hazırlandı. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!