Türk ilaç sektörü Abdi İbrahim yaptığı proje ile ABD'de 'Altın Ödül’e layık görüldü.

“Online Yıllık Rapor: Sürdürülebilirlik Raporu”

Türk ilaç sektörünün 20 yıldır kesintisiz lideri olan Abdi İbrahim’in dünyaya, topluma, ekonomiye ve ilaç sektörüne katkılarını ve geleceğe yönelik hedeflerini açıkladığı, 2019-2020 dönemini kapsayan 5. Sürdürülebilirlik Raporu; uluslararası alanda en prestijli ödüllerden Galaxy Awards’ta “Online Yıllık Rapor: Sürdürülebilirlik Raporu” kategorisinde en büyük ödül olan Altın Ödül’e layık görüldü.  

Jüri, Abdi İbrahim’in Sürdürülebilirlik Raporu’nu Altın Ödül’e layık gördü.

İletişim alanında mükemmellik standartlarını tanımlayan MerComm kuruluşu tarafından, pazarlama iletişiminde en iyileri ödüllendirmek amacıyla 33’üncüsü düzenlenen Galaxy Awards’a, 50’den fazla ülkeden, yüzlerce başvuru gerçekleşti. Başvurular, bağımsız profesyonellerden oluşan uluslararası jüri tarafından; tasarım ve içerikte yaratıcılık, açıklık, etkililik ve mükemmellik kriterlerine göre değerlendirildi. Jüri, Abdi İbrahim’in Sürdürülebilirlik Raporu’nu Altın Ödül’e layık gördü. 

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum