Türk futbolunda hakeme saldırı bir ilk değil! Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya atlatıp hakeme saldırmıştı, gözaltına alınıp serbest bırakıldı…

Türk futbolu için dün Ankara’da kara bir gece yaşandı. FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler tarafından darp edildi. Yumruk ve tekmelere maruz kalan Halil Umut Meler, 2016 yılında yaşanan bir başka skandalı akıllara getirdi.

HALİL UMUT MELER’E SALDIRI BİR İLK DEĞİL

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e saldırdı. Hakeme yumruk atan Faruk Koca’dan sonra yanındakiler de yere düşen Halil Umut Meler’e tekmeler savurdu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!