Turgay Başyayla kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Turgay Başyayla kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah progrmaına katılan Turgay Başyayla'nın hayatını sizler için araştırdık. Turgay Başyayla kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Özellikle sesiyle ve samimiyetli ile herkesi kendine hayran bırakan ve Turgay Başyayla aslen nereli memleketi neredir? İşte bir dönem oyunculuk ve şarkıcılıkta yaptı. 1976 yılında kömürüyle meşhur Zonguldak şehrinde doğan Turgay Başyayla aslen Çankırılıdır. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini Çankırı’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Turgay Başyayla, Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler bölümü’nü başarılı bir şekilde bitirmiştir.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!