Tüketiciler dikkat! Siz satın alacaksınız, ürünlerin parasını düşük kar payı ile Vakıf Katılım Bankası yatıracak!

Katılım bankacılığı sektöründe bir devlet bankası olarak hizmet vermeye devam eden Vakıf Katılım Bankası, ürün alımlarında kullandıracağı ihtiyaç finansmanı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar…

Maliyet artışları sebebi ile hizmet aldıkları her sektörde yüksek oranlı zamlar ile karşı karşıya kalan tüketiciler, senenin başından bu yana yapılan maaş iyileştirmelerine rağmen alım güçlerini toparlayamadı. Artan hizmet ve hizmet ürünü fiyatları sebebi ile en temel ihtiyaçlarına dahi erişim sağlayamayan ve gündelik hayat akışı içerisinde bu durumdan ötürü zor zamanlar geçiren tüketiciler, sene sonu gelmeden nakde olan ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve gereksinim duydukları ürünlere ulaşabilmek amacı ile uygun faizli kredi kampanyalarını araştırmaya başladı.

Tüketicilerin gündelik hayat akışı içerisinde ihtiyaç duydukları ürünleri satın alabilmek amacı ile nakit arayışı içerisinde olduğunu fark eten Vakıf Katılım Bankası, sene sonuna kadar geçerliliği bulunan yeni ihtiyaç finansmanı ürününü tüketicilere duyurdu. Bu kapsamda hizmetin diğer bankaların aksine nakit olarak değil direkt ürün olarak verileceğine işaret eden katılım bankası, detayları paylaştı.

VAKIF KATILIM BANKASI’NDAN GÖRÜLMEMİŞ İHTİYAÇ FİNANSMANI KAMPANYASI!

2021 yılının sonunda yükselmeye başlayan ve geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yolu boyunca da etkisini hissettirmeye devam eden enflasyon, hizmetlere ve hizmet ürünlerine gün be gün zamların yansımasına sebep oldu. Bu durum maaş zamlarını etkisiz hale getirirken vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının da artmasına yol açtı.

Bir süredir özellikle dijital ürünlere gelen yüksek oranlı zamlar sebebi ile iş/ eğitim hayatlarında ihtiyaç duydukları ürünleri satın alamayan tüketiciler, sene sonuna doğru duyurulmuş olan kredi kampanyalarını yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren Vakıf Katılım Bankası, ürün satın alımları için doğrudan ilgili kuruma fatura bedelini yatıracağını müjdeledi. Nakit olarak değil de bir nevi ihtiyaç olarak sunduğu finansman ürününü tanıtan banka, ilgili ürüne banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabileceğini ifade etti.

VAKIF KATILIM BANKASI İHTİYAÇ FİNANSMANI ORANLARI ARALIK 2022

Vakıf Katılım Bankası düşük kar payı ile düzenlemiş olduğu ihtiyaç finansmanı ürününün oranlarını şu şekilde açıkladı:

  • 10.000 TL, 12 ay vade: %1,99
  • 10.000 TL, 24 ay vade: %1,99
  • 10.000 TL, 36 ay vade: %2,09
İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber