Tuba Ünsal kimdir? Caner Karaloğlu olayı nedir?

Tuba Ünsal kimdir? Magazin gündeminde Tuba Ünsal ile ilgili iddialar konuşuluyor. Elisabeth Mas, boşanma aşamasında olduğu eşi Caner Karaloğlu'nun sevgilisi ünlü oyuncu Tuba Ünsal'dan şiddet gördüğünü iddia etti. Peki Tuba Ünsal kimdir? Detaylar haberimizde...

Tuba Ünsal kimdir? Oyuncu Tuba Ünsal hakkındaki iddialara Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında yanıt verdi. Elisabeth Mas, boşanma aşamasında olduğu eşi Caner Karaloğlu'nun sevgilisi ünlü oyuncu Tuba Ünsal'dan şiddet gördüğünü öne sürdü. Peki Tuba Ünsal kimdir?

Tuba Ünsal ile sevgilisi Caner Karaloğlu, 28 Ağustos Çarşamba akşamı Bebek’teki bir lokantaya gitti. Aynı mekanda Karaloğlu’nun ayrıldığı, ama henüz boşanmadığı eşi Elisabeth Mas de vardı.

Birkaç dakika sonra ortam gerildi. Elisabeth Mas’in iddiasına göre; Tuba Ünsal kendisine saldırdı. Tuba Ünsal ise saldırıya uğrayan kişinin kendisi olduğunu söyledi.

 "ÇAMUR ATMALARINA İZİN VERMEYECEĞİM"

Tuba Ünsal, Kanal D’deki 2. Sayfa’ya bağlanıp gözyaşları içinde şu açıklamayı yaptı:

"2 kez boşandım. Hiçbir ayrılığımda olay, skandal, şiddet yaşamadım. Şiddete bu kadar karşı olan ben, bir kadına bir anneye nasıl vururum? Aslı astarı olmayan bir saçmalık bu!

28 Ağustos akşamı Bebek’teki o lokantada karşılaştık. Caner ile masaya oturdum. Bir süre sonra gelip boynumdan tutmak suretiyle bana saldırdı. Benden iri olduğu için çırpındım, can havliyle kurtulmaya çalıştım. Çok sarhoştu, İngilizce ağır hakaretler ediyordu.

"ATTIĞI İFTİRANIN ALTINDA KALAMAM"

Kamera kayıtları mevcut. Herkes olaya şahit oldu.

Çocuğunun velayetini kaybetti, her şeyini yitirdi. Yaralı bir anne diye ses çıkarmadım. Ama attığı iftiraların altında kalamam.

 "KENDİMİ BU SÜRECİN İÇİNDE BULMAK CANIMI YAKIYOR"

Güya evine girmişim, kıyafetlerini giymişim... Büyük saçmalık, büyük yalan.

Kendimi bu sürecin içinde bulmak canımı yakıyor. Üzgün ve kırgınım. Artık çamur atmalarına izin vermeyeceğim.”

ELISABETH MAS: SAÇIMI ÇEKİP TOKAT ATTILAR

Mas, dava dilekçesinde 28 Ağustos Çarşamba akşamı yaşanan olayı şöyle anlattı:

“Lokantada arkadaşlarımla yemek yiyorduk. Caner ve Tuba Ünsal geldi. Karşılaştık, selam verdim. Tuba Ünsal bir süre sonra saçlarıma yapıştı. Saçlarımı elinden zor kurtardım.

Sonra arkadaşlarımla bir kulübe geçtim. Caner buraya gelip ‘Sen kimsin, sevgilime selam veriyorsun?’ diye bağırdı. Omzuma ve yüzüme vurdu.”

Mas'ın bir diğer iddiası ise; “Tuba Ünsal kıyafetlerimi giyip Instagram’da paylaştı. Pozlarıyla ‘Eşini elinden aldım, çocuğunu ve evini de alırım’ mesajı veriyor.”

ÇEKİŞMELİ DAVA DEVAM EDİYOR

Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas 3 yıllık aşkın ardından 2017’de nikah masasına oturdu. 3 yaşında Mia adlı bir kızları olan çift Şubat 2018’de yollarını ayırdı. Yüksek tazminat, nafaka ve kızlarının velayetini isteyen Elisabeth Mas, ülkesine döndü.

TUBA ÜNSAL KİMDİR?

Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de doğmuştur. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya'da yaşayan Ebru adında evli bir ablası var. İlkokulu Vize, Kırklareli'de okudu, ortaokulu Şanlıurfa'da okudu. Liseye ise İzmir'de başlayıp bitirdi. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübündeydi. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.
1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonra Fransa'ya gitti. Birkaç ay burada'Kartal Sanat Tiyatrosu'na girdi. Ve burada 'Rıfat Ilgaz Sahnesi'nde oyunculuk yaptı.
Los Angeles'ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı.

Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Vizontele Tuuba" filminde oynadı.

Oynadığı Tiyato oyunları:
- Romeo ve Juliet,
- Bir Yaz Gecesi Rüyası,
- Vatan, Millet, Sakarya...

FİLMLERİ :

2013 - Bebek İşi
2013 - Öyle Bir Geçer Zaman ki
2012 - Beni Unutma
2011 - Tövbeler Tövbesi
2010 - Çakallarla Dans
2009 - Türkler Çıldırmış Olmalı
2009 - Bu Kalp Seni Unutur Mu?
2009 - Şaşırtmalı
2008 - Çocuk
2008 - Plajda
2007 - Küçük Hanım Kar Tanesi
2007 - Yemin
2007 - Çılgın Dersane
2006 - Küçük Hanımefendinin Şoförü
2006 - Küçük Hanımefendi
2005 - Yeniden Çalıkuşu
2005 - Seni Çok Özledim (dizi)
2004 - Hızlı Adımlar
2004 - Ruhun Duymaz
2003 - Vizontele Tuuba
2002 - Mumya Firarda
2002 - Kolay Para
2002 - Karaoğlan
2001 - Savunma
2000 - Kırık Kalpler
1999 - Kurt Kapanı
1999 - Kıvılcım
1998 - Ayşecik
1997 - Ruhsar
1996 - 2000 - Kara Melek
1996 - 2003 - Ayşecik

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu Borsa İstanbul'da yeni rekor
Sonraki Haber