TRT Tabii Son Gün dizisinin konusu ne? Son Gün oyuncu kadrosunda kimler var?

Son Gün dizisi, TRT'nin dijital platformu olan Tabii üzerinde görücüye çıktı. Diziyi merak eden seyirciler Son Gün'ün konusu ve oyuncu kadrosu gibi ayrıntıları araştırıyor. Peki TRT Tabii Son Gün dizisinin konusu ne? Son Gün oyuncu kadrosunda kimler var? Son Gün nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

Son Gün dizisi tüm dünya çapında kullanıma açılan Türk dijital platformu TRT Tabii'de sunulan ilk diziler arasında yer almasıyla gündeme geldi. Bu çerçevede meraklı seyirciler, 'TRT Tabii Son Gün dizisinin konusu ne?'  veya 'Son Gün oyuncu kadrosunda kimler var?' gibi soruları araştırmaya başladı. Peki Son Gün nerede çekildi? Konusu ne? Ne anlatıyor? İşte ayrıntılar...

SON GÜN DİZİSİNİN KONUSU

Son Gün dizisi, 7 Mayıs 2023 tarihinde Tabii adlı platformda yayınlanmaya başlayan bir Tabii orijinal dizisidir. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi tarih türünde yer almaktadır.

Dizinin yapımcılığını Gold Prodüksyon ve 24 Kare Film Yapım üstlenmektedir. Ahmet Sönmez tarafından yönetilen dizi, Sümeyye Karaarslan gibi isimler tarafından kaleme alınan senaryoya dayanmaktadır.

Dizinin konusu, insanların 24 saat içinde öleceklerine inandıklarında hayatlarının nasıl değiştiğini ele almaktadır. Hikaye, son günlerini yaşayacaklarını öğrenen 6 kişinin geçmişleriyle yüzleşmelerini ve ölüme farklı şekillerde tepki vermelerini konu almaktadır.

Polis memuru Ozan, kendisiyle meşhur olan hiçbir dosyayı yarım bırakmamakla bilinen bir karakterdir. Bir kargocudan 24 saat içinde öleceğini öğrendiğinde, yarım kalan iki dosyasını tamamlamaya karar verir. Hastanede öleceğini öğrenen Sadık ise geçmişte yaptığı yanlışlardan pişmanlık duymakta ve sürekli ertelediği işlerle yüzleşmektedir.

SON GÜN OYUNCU KADROSU

Son Gün dizisinin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Erkan Petekkaya, Cemal Toktaş, Serhat Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Kürşat Demir, Nazan Kesal ve Yasemin Allen gibi deneyimli isimler yer almaktadır. Bu oyuncular, farklı karakterleri canlandırarak dizinin hikayesine hayat vermektedir.

MasterChef yarışması ilk bölümü ile TV8 ekranlarında yayınlanıyor! Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler... Deprem bölgesi hava raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu...
Sonraki Haber