TRT 1 canlı Masumlar Apartmanı 19. bölüm!

Masumlar Apartmanı 19. bölüm izlemek isteyenler ekran başına! 26 Ocak 2021 Salı akşamı TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 19. bölüm canlı yayınla ekrana geldi. Peki, Masumlar Apartmanı 19. bölüm nasıl izlenir?

Masumlar Apartmanı 19. bölüm izlemek isteyenler bu akşam da TRT 1 ekranında buluşacak. Her Salı akşamı takipçilerine heyecanlı ve hüzünlü anlar yaşatan ve başrollerinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı 19. bölümde neler olacak? Dizinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26 Ocak Salı akşamı Masumlar Apartmanı 19. bölüm izlenmek için yayında olacak. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı Masumlar Apartmanı yeni bölümü bu akşam TRT 1'de ekrana gelecek.

Han, İnci'nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir hale geldi. Han, İnci'yi bulmak için çalmadığı kapı bırakmadı ancak çabaları sonuçsuz kaldı. Han'ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklendi ve onu karanlığın içine, en dibe çekti.

Safiye ise Naci'nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içine girdi. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci'den gelen ihanetle yıkılan Safiye, yeniden içine kapandı. Naci'nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye karar verdi. Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kollarını sıvadı.

MASUMLAR APARTMANI 19. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ 

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle