Trendyol Para İadesi Nasıl Alınır? Kaç Günde Yatar?

Trendyol Ürün İade Koşulları Nelerdir?

Trendyol ürün iade koşulları sıkma sorulan merak edilen konular arasındadır. Trendyol'un iade koşulları şu şekildedir:

· İlk olarak iadesi süresi ürün size ulaştıktan 15 gün sonradır.

· İade edilecek olan ürün kullanılmamış, kullanım sonrası yıpranmamış ve hasar görmemiş olmalıdır.

· İade edilecek olan tüm ürünler orijinal kutusu ve faturası ile teslim edilmelidir.

· Tek kullanımlık ürünler, hızlı bozulan ürünler ve son kullanım tarihi geçme ihtimali olan ürünler iade edilemez. (Ürün bozuk ya da son kullanma tarihi geçmiş olarak teslim edilmesi gibi durumlar hariçtir.)

· Kişisel bakım ürünleri, iç çamaşırları, bikini mayo, DVD, kopyalanabilir olan ürünler (kitap, yazılım ürünleri ve programlar) kırtasiye ürünleri denenmemiş, paketi açılmamış ve bozulmamış olmaları halinde iade edilebilir.

· Beyaz eşya, TV, konsol, set üstü ocak , çamaşır makinesi, fırın gibi ürünler kurulumu için yetkili servis gerektiren ürünler, yetkili servis gelmeden açılması durumunda iade edilemez.

· Ürünler yetkili servis tarafından açılması durumunda hasar/arıza/kusur tespit edildiğinde yetkili ekip tarafından durumu açıklayan bir rapor, tutanak hazırlanması gerekir ve iade kodu bu raporla birlikte alınır.  Finansal piyasadaki dalgalanmalardan dolayı satıcının inisiyatifi dışında fiyatında değişiklik olan ürün ve hizmetlerde cayma hakkınız kullanılamaz

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!