Trendyol Öğrenci Hesabıyla İndirim Çılgınlığı Geliyor! Trendyol Öğrenci Hesabı Çıktı mı?

Türkiye'nin alışveriş platformu Trendyol bir yeniliğe daha imzasını atabilir. En çok ziyaret edilen alışveriş sitelerinin başında gelen Trendyol'da alışveriş yapan öğrenciler ünlü markadan öğrenci hesabı açmasını istiyor. Peki Trendyol öğrenci hesabı çıkarıyor mu, nasıl kullanılacak? İşte detaylar...

Trendyol öğrenci hesabı hakkında araştırmalar sürüyor. Türkiye'nin en çok kullanılan alışveriş sitelerinden Trendyol yaptığı indirimlerin yanısıra getirdiği yeniliklerle de devam ediyor. Son olarak platformu kullanan pek çok öğrenci, öğrenci hesabı açılması için sosyal medyadan çağrı da bulundu.

TRENDYOL ÖĞRENCİ HESABI ÇIKIYOR MU?

Öğrenciler için indirimin de istendiği Trendyol öğrenci hesabı birçok kişinin gündemindeydi. Ancak Trendyol yönetiminden konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama gelmedi.

Trendyol Öğrenci Hesabı Nedir?

Söz konusu hesap ile sadece Lise ve Üniversite öğrencilerinin faydalnabileceği indirimlerin bulunduğu bir hesaptır. Kitap ve kırtasiye ürünlerinin indiriminden faydalanmak için açıldığı takdirde bu hesap yoluyla faylanabiliyorsunuz.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber