Trendyol Babalar Günü kampanyası 2019!

Trendyol Babalar Günü kampanyası 2019! Trendyol indirimleri ile tüketicileri mutlu ediyor. Babalatr Günü'ne kısa bir süre kala Trendyol bu günü unutmadı ve güzel fırsatlar hazırladı. İşte Trendyol Babalar Günü kampanyası 2019! Detaylar haberimizde...

Trendyol Babalar Günü kampanyası 2019! Trendyol'da pek çok markanın ürünleri tüketiciler ile buluşuyor. Online alışveriş sitesi büyük rağbet görüyor. Trendyol Babalar Günü için özel bir kampanyayı tüketicilerin beğenisine sundu. İşte Trendyol Babalar Günü kampanyası 2019! Merak edilen detaylar haberimizde...

TÜRKİYE'NİN LİDER MODA SİTESİ

trendyol.com, en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da yola çıktı. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek, bu doğrultuda Türk Tasarımcılara destek olma misyonu ile bir çok Türk Tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site oldu. 2011 yılsonu itibarı ile 6,5 milyondan fazla üyesine 900 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet veren trendyol.com, kurduğu dev operasyon merkezinden her gün onbinlerce paketin sevkiyatını gerçekleştirmektedir.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

trendyol.com, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. trendyol.com’da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz.

trendyol.com, online alışverişi daha güvenli hale getirmek için en yüksek güvenlik yöntemi olan yeşil bar sertifikasını Türkiye’de ilk alan sitelerden biri olduğu gibi, aynı güvenlik sistemine sahip Facebook e-mağazası ile üyelerine Facebook’tan çıkmadan alışveriş kolaylığı sağlamaktadır.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber