Transfer Multisort Elektronik: teknoloji projelerinde iş ortağınız

İçinde bulunduğumuz teknolojik inovasyon çağında elektronik sektöründe güvenilir bir iş ortağı bulmak hayati öneme sahiptir. Polonya merkezli Transfer Multisort Elektronik (TME) 30 yılı aşkın süredir hızla büyüyen Türkiye piyasası da dahil olmak üzere küresel olarak gelişmiş elektronik ve teknik komponentler temin etmektedir.

1989'da kurulan TME, küçük bir Polonya işletmesi iken büyüyerek elektronik komponent dağıtımında küresel liderlerden biri haline gelmiş olup artık altı kıtada müşterilerine hizmet etmektedir. Küçük bir şirketin uluslararası bir oyuncuya dönüştüğü bu otuz yıllık yolculuk, TME'nin, her işletme için hayati öneme sahip güvenilirliliğini ve istikrarını göstermektedir.

Zengin ürün portföyü – TME kataloğunda neler bulabilirsiniz?

1.000'i aşkın üreticiden 750.000'den daha fazla ürün içeren bir portföyle TME, Türkiye'deki işletmelerin her ihtiyacını kolaylıkla karşılayabilir. Siparişler internet üzerinden online verilebilir; TME'nin dağıtımını yaptığı her türlü ürünü, önemli teknik özellikleri ve teknik belgeleri ile birlikte TME web sitesinde bulabilirsiniz. TME online kataloğu kullanıcı dostudur ve yüzlerce parametreye göre ürünlerin kolayca filtrelenmesini sağlar. Bu da herhangi bir uygulama için komponent bulunmasını hızlı ve basit kılar.
Distribütörle yüz yüze iletişim kurmayı tercih edenler, TME ile irtibata geçip siparişlerini telefonla verebilirler. İthalat Bölümü birkaç dilde (İngilizce, Fransızca ve İspanyolca gibi) hizmet ve bilgi sağlar.

Öyleyse TME kataloğunda neler bulabilirsiniz? Esasen herhangi bir projede ihtiyaç duyulan her şeyi, örneğin:

Yarı iletkenler: TME; endüstriyel otomasyondan tüketici cihazlarına kadar çeşitli sektörlerde farklı uygulamalar için binlerce entegre devre ve iletişim modülleri gibi geniş bir yelpazede yarı iletkenler temin eder.

Gömülü sistemler ve IoT sistemleri: Nesnelerin İnterneti ve entegre sistemlerde inovasyon, gelişen modern işletme çözümleri için hayatidir.

Optoelektronik: LED'ler, sensörler ve diğer optoelektronik komponentler için en son teknoloji.

Pasif komponentler: Her türlü elektronik devrenin kondansatörlerden dirençlere kadar olmazsa olmaz komponentleri.

Konnektörler ve siviçler: Güvenilir ve güvenli bağlantılar tüm cihazlar için çok önemlidir.
Sigortalar ve devre kesiciler: Bu ürünler her türlü cihaz için güvenlik ve uzun kullanım ömrü sağlar.

Röleler ve kontaktörler: Kontrol ve otomasyon uygulamalarında çok önemli ürünlerdir.

Modern lojistik çözümleri

Gelişmiş lojistik altyapısıyla (şirket Łódź ve Rzgów'da iki modern depoya sahiptir) TME, hızlı ve güvenilir komponent teslimatını garanti eder. Halihazırda şirketin lojistik merkezleri günde 5.000'e kadar koliyi tamamlayıp gönderebilmektedir. Bu rakam, yakın gelecekte iki katına çıkacaktır. Etkin lojistik süreci organizasyonu, siparişlerin Türkiye dahil dünyanın her yerine hızlı bir şekilde teslim edilmesini garanti altına alır. Kolilerimiz bugüne kadar neredeyse 150 ülkeden müşterilerimize ulaştırılmış durumdadır!

Neden TME?

Transfer Multisort Elektronik sadece bir tedarikçi olmanın ötesinde, teknolojinin geleceğinin oluşturulmasına bilfiil katkı sağlayan bir iş ortağıdır. TME ile işbirliği geniş ürün portföyüne, yenilikçi çözümlere, profesyonel desteğe ve hızlı lojistiğe erişimi garanti eder. Dijitalleşme ve otomasyon çağında TME gelişmeyi sürdürmekte ve işletmeler ile teknolojinin geliştirilmesine destek olan gelişmiş çözümlere sağlayarak ön planda olmaya devam etmektedir.

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Ankara'da bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber