Trans birey olduğunu duyuran Ahmet Melih Yılmaz estetik operasyon geçirdi! İşte son hali...

Çukur dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' rolüyle hatırlanan 33 yaşındaki oyuncu Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıkladıktan sonra imaj değişikliğine giderek saçlarını uzatıp sakallarını kesmişti. Değişimine devam eden Ahmet Melih Yılmaz şimdi de estetik operasyon geçirmek için ameliyat masasına yattı. Nişantaşı'da görüntülenen oyuncu İstanbul'a göğüs estetiği yaptırmak için geldiğini söylerken cinsiyet değiştirmeyeceğinin ve değişiminin bu kadar olduğunun altını çizdi.

Geçtiğimiz aylarda trans birey olduğunu duyuran ve kısa süre içindeki değişimiyle adından söz ettiren Ahmet Melih Yılmaz, Nişantaşı’nda görüntülendi. SnobMagazin'e konuşan Yılmaz, kısa süre önce taşındığı Ankara'dan İstanbul'a estetik operasyon geçirmek için geldiğini söyledi.

Göğüs ameliyatı, adem elması ameliyatı ve burun ameliyatı olduğunu açıklayan ünlü oyuncu 'artık memelerim' var açıklamasıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu kısa süre içindeki değişimi ve yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirip değiştirmeyeceği soruları karşısında ise, ''Cinsiyet değiştirmeyeceğim. Benim uyumluluğum bu kadar'' yanıtını verdi. Son haliyle görenleri şaşırtan Ahmet Melih Yılmaz isimini de değiştirmeyeceğini söyledi.

İşte Ahmet Melih Yılmaz'ın açıklamalarından satır başları...

''Birkaç estetik oldum. Öyle istedi çünkü canım. Ankara'ya taşındım. 2 aydır Ankara'dayım. Tiyatroya devam ediyorum. Göğüs ameliyatı oldum, İstanbul'a o yüzden geldim. Burun ameliyatı oldum, adem elması, ve bir de artık memelerim var. Kendime yeni bir isim düşünmedim. 'Melih' ben. Bu ismi oluşturmak için 32 yılımı harcadım. O yüzden travesti oldum diye adımı 'Ayla' koymayacağım. Çalıştığımı, biriktirdiğimi ameliyata harcıyorum. Tiyatroda çalışıyorum. Aynı zamanda TikTok'ta canlı yayın yapıp para kazanıyorum. Eğer zengin bir kocam olsaydı bunu zaten milletin gözünün içine kadar sokar gösterirdim. Ama öyle bir kocam yok henüz. Olur inşallah.

Ankara'daki hayatım sakin güzel. İstanbul gerçekten bitmiş. Yaşadığım mahalleyi seviyorum ama İstanbul karmaşık. Bana yetti.

Cinsiyet geçiş ameliyatı olmayınca size pembe cüzdanı vermiyorlar. Ben de zaten öyle bir sürece girmeyeceğim. Benim uyumluluğum bu kadar. Çünkü ben bir travestiyim. Trans kadın değilim ben. O yüzden öyle bir dönüşümüm olmayacak. Bana bu kadarı yetiyor. Erkek arkadaşım henüz yok, olur inşallah.

Daha önce arkadaşım olan kimseyle görüşmüyorum. Arasalar da telefonlara bakmıyorum. İstemiyorum. Kırgın da değilim... Arkama bakamdan gitmek istiyorum.

Bir haftada ikinci kez narkoz yedim. Zor tabi. Çok istemenizle tahammül seviyeniz doğru orantıda. Çok isteyince önünüzde dağ olsa durmuyor.

Piyasayla hiçbir işim kalmadı. Piyasada iş yapmak istemiyorum, yetti. Zaten karakterim de ölmüştü. Keşke kıymetimi bilselerdi. Bu işler yeteneğe göre olsa dünyanın en zengin insanı ben olurdum.

İlerde Berlin'e gitmek istiyorum. Ankara memleketim. Oradaki huzur ve sakinliği özlemiştim. Oradan Berlin'e gitmeyi düşünüyorum. Ailemle telefonla görüşüyoruz.''




Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı
Sonraki Haber