Trans birey olan Ahmet Melih Yılmaz'ın inanılmaz değişimi! Son halini tanıyamayacaksınız

Final yapan Çukur dizisindeki 'Timsah Celil' rolüyle hafızalara kazınan 33 yaşındaki oyuncu Ahmet Melih Yılmaz bir süre önce trans birey olduğunu duyurmuştu. Nişantaşı'nda ortaya çıkan Yılmaz son haliyle ağızları açıkta bıraktı. Değişimiyle dikkat çeken ünlü oyuncu bu süreçte kendisine en büyük desteği oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun verdiğini ve Berlin'e yerleşme hayalinin olduğunu açıkladı.

Çukur'da hayat verdiği 'Timsah Celil' rolüyle şöhrete kavuşan, 2020 yılında Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Ahmet Melih Yılmaz, son olarak Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu değişimiyle görenleri şaşırttı.

Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Uçakta korku dolu anlar! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları