“Trabzonspor’un net penaltısı verilmedi! VAR'ın kesin çağırması lazımdı. VAR çağırmıyorsa ya hakemden ya da bir yerden korkuyor. Çağırmıyorsan orada işin ne?”

Süper Lig’in 24. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Semih Kılıçsoy’un 2 golüyle ev sahibi ekip 2-0 kazanırken, maça penaltı pozisyonu damga vurdu. Eski hakem Erman Toroğlu, Trabzonspor net penaltısının verilmediğini belirtti ve ağır konuştu.

ERMAN TOROĞLU: “VAR ÇAĞIRMIYORSA BİR YERDEN KORKUYORDUR”

Süper Lig’in 24. hafta maçında Beşiktaş sahasında ağırladığı Trabzonspor’u Semih Kılıçsoy’un attığı 2 golle mağlup etti. Maça ise ilk gol öncesi yaşanan ve Trabzonspor’un penaltı beklediği pozisyon damga vurdu. Ünlü yorumcu olan eski hakem Erman Toroğlu, Sabah gazetesindeki köşesinde pozisyonu değerlendirdi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri