Trabzonspor'un Galatasaray maçı ilk 11'i belli oldu! Abdullah Avcı'dan Anastasios Bakasetas sürprizi: Son maçında karar verildi

Süper Lig'in 21. hafta maçında Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas için kararını verdi. Taraftarlar Abdullah Avcı'nın Anastasios Bakasetas'ı 11'de oynayıp oynatmayacağını merak ediyordu.

TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ BELLİ OLDU

Süper Lig'in 21. hafta maçında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede Karadeniz ekibinin sahaya çıkacağı 11 netleşti. Teknik direktör Abdullah Avcı, Panathinaikos'a transfer olan ve son maçına çıkacak olan Anastasios Bakasetas için kararını verdi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat!