Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı ilk 11'i belli oldu! Abdullah Avcı'nın Edin Visca'dan istediği imha planı belli oldu: Rakibini böyle yıkacak

Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, sahaya süreceği 11'i belirlerken, Edin Visca'ya özel bir görev verdi. Abdullah Avcı'nın Edin Visca'dan istediği şey ortaya çıktı.

TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ BELLİ OLDU

Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor'un konuğu Fenerbahçe. Teknik direktör Abdullah Avcı, rakibini yıkacak planı hazırlarken, başrole Edin Visca'yı koydu. Kariyerinde Fener'e karşı 25 maçta 10 gol katkısı olan (2 gol-8 asist) Edin Visca, Abdullah Avcı'nın bu maçta en büyük kozu olacak. Tecrübeli hoca, oyunu Boşnak oyuncunun üzerine kurgulayacak.

İşte Trabzonspor'un ilk 11'i...

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!