Trabzonspor'da imza şov... Devre arasında kadroya katılan 6 futbolcu için tören düzenlendi

Trabzonspor, devre arası transferleri Tymoteusz Puchacz, Yusuf Erdoğan, Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş için imza töreni düzenledi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun da katıldığı imza töreni, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleşti.

Kulübün sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan törende konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yapılan tüm transferlerin takviyenin yanında 2022-23 kadro planlaması doğrultusunda yapıldığını söyledi. 

Transferlerin gerçekleşmesinde kolaylık sağlayan Kasımpaşa, Altınordu, Bursaspor ve Union Berlin kulüplerine teşekkür eden Başkan Ağaoğlu, "Bugünden itibaren çok önemli bir ailenin parçası oldunuz. Bundan sonrası sizin çalışmalarınızı, kariyerinizi, geleceğinizi belirleyip sizi bir noktaya kadar taşır ama onun ötesine gitmeniz mümkün olmayabilir. Her zaman çok çalışmalı, üzerine koya koya gitmelisiniz. Takımımız da bu doğrultuda sizlere yardımcı olacak önder olacak, destek olacak yerli ve yabancı çok tecrübeli ağabeyleriniz var. Kariyeriniz boyunca asla 'ben oldum' demeyin. Bu kelimeyi asla telaffuz etmeyin. Ne kadar iyi olursanız olun 'daha çok çalışacağım, çok daha iyi olacağım' demelisiniz. Felsefenizin bu olması lazım. Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi, sporcunun zeki, çevik ama hepsinden önemlisi ahlaklısı. Sporcu ahlakı her şeyin önünde. Çok iyi oyuncu olabilirsiniz, dünya yıldızı olabilirsiniz, uzay yıldızı da olabilirsiniz ama iyi bir ahlaka sahip olmadığınız sürece bu pek fazla bir anlam ifade etmez. Spor etik ve ahlakına en fazla değer ve önem veren bir kulüptesiniz. Saha içinde, antrenmanda, saha dışında, özel hayatınız sizden sonra gelecek ve sizi takip edecek oyunculara da örnek birer davranış olmak zorunda. Trabzonspor ilginç bir camiadır ve diğer kulüplerden ayıran birtakım temel özellikler vardır. Bunlardan en önemlisi Trabzonspor taraftarı ve camiası Trabzonspor'un oyuncularını kendi öz evlatlarında ayırt etmezler. Kendi çocuklarımıza, yeğenlerimize, torunlarımıza gösterdiğimiz sevgi ve hassasiyet neyse Trabzonspor'un futbolcularına da aynı sevgiyi, aynı duygularla aynı hassasiyeti göstererek onları bağrımıza basarız. Bunun sizler üzerinde yarattığı sorumluluk aynı zamanda bu camiaya hizmet ederken göstermiş olduğunuz dikkat ve hassasiyet bunların bütünleşmesine ve kaynaşmasına sebep olacaktır. O doğrultuda şahsen kulüp başkanı olarak bundan en ufak endişem yok. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğinizden hiçbir endişem yok. Hepinize, takımımıza, camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları