Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Gökdeniz Karadeniz'in rekorunu kırıyor! Yusuf Yazıcı'nın izinde

Abdülkadir Ömür yuvadan uçuyor. Transfer için gözünü karartan Nice, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 12 milyon Euro'luk teklifle geliyor. 22 yaşındaki futbolcu, transferinin bu rakama gerçekleşmesi halinde Gökdeniz Karadeniz'i geçip Trabzonspor'un en yüksek 2. transfer satışı olarak tarihe geçecek. Bordo-mavili takım, Gökdeniz Karadeniz'i 8,7 milyon Euro karşılığında Rubin Kazan'a satmıştı.

Adım adım şampiyonluğa koşan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür yuvadan uçuyor. Fransız ekibi Nice, yıldız oyuncu için 12 milyon Euro'luk teklifle geliyor. Abdülkadir Ömür'ün takıma kazandırılması için teknik direktör Christophe Galtier'in ısrarcı olduğu öğrenildi.

YUSUF YAZICI'NIN İZİNDE

Christophe Galtier, Lille'in başında teknik direktörlük yaparken Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı'yı takımına transfer ettirmişti. Star'da yer alan habere göre; Fransız teknik direktör şimdi de Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür'ün peşinde. Galtier, Abdülkadir Ömür'ü Nice'e transfer etmek istiyor.

12 MİLYON EURO BONSERVİS

Fransa kaynaklarına göre Nice, Abdülkadir Ömür için 12 milyon Euro bonservis teklifinde bulunacak. Milli futbolcu, transferinin bu rakama gerçekleşmesi halinde Gökdeniz Karadeniz'i geçip Trabzonspor'un en yüksek 2. transfer satışı olarak tarihe geçecek. Bordo-mavili takım, Gökdeniz Karadeniz'i 8,7 milyon Euro karşılığında Rubin Kazan'a satmıştı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Abdülkadir Ömür bu sezon Trabzonspor'da çıktığı 34 maçta 7 gol 1 asistlik performans gösterdi. 22 yaşındaki oyuncu bordo mavili takımda gösterdiği performansla bu sezon tekrardan takdir toplarken takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girmeyi başardı.

10 dakikada 30 bin TL kazanıyor! Kocası bu skandala izin verdi... 19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları!
Sonraki Haber