Trabzon'da yarın okullar tatil mi? 13 Şubat Trabzon'da kar tatili var mı?

Trabzon'da yarın okullar tatil mi? Olumsuz hava koşulları çeşitli illerde etkisini göstermektedir. Trabzon'da 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda buzlanma ve don nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak eğitime ara verildi. Peki 13 Şubat Trabzon'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Trabzon'da yarın okullar tatil mi? Kar tatili haberleri gündemde araştırılan konular arasında bulunmaktadır. Bugün birçok ilde okullar tatil edildi. Gözler şimdi ise yarına çevrildi. Peki 13 Şubat Trabzon'da kar tatili var mı?

TRABZON'DA 12 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, Trabzon genelinde yaygın olarak devam eden buzlanma ve don nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

13 ŞUBAT KAR TATİLİ VAR MI?

Trabzon'un Düzköy, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinde tüm okullarda, Akçaabat, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Hayrat ve Vakfıkebir ilçelerinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle 13 Şubat Perşembe Düzköy, Şalpazarı ve Tonya ilçelerindeki tüm okulların tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, Akçaabat, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Hayrat ve Vakfıkebir ilçelerinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitim öğretime yarın ara verildiği kaydedildi.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA -1°C, 7°C
Çok bulutlu, karlakarışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

SAMSUN 6°C, 10°C
Çok bulutlu, yağmurlu


TOKAT -2°C, 5°C
Çok bulutlu, karlakarışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

TRABZON 4°C, 10°C
Çok bulutlu, yağmurlu

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber