Toplumsal barış mı, toplumsal savaş mı?

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Atilla Yayla, Davutoğlu'nun "Millet İttifakı siyasi koalisyon değil, bir toplumsal barış projesidir." paylaşımının ardından "HDPKK ve FETÖ ile toplumsal barış? Bana öyle geliyor ki bu bir toplumsal barış değil tam tersine bir toplumsal savaş projesidir" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından kendisine övgülerde dizen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek bir video paylaştı.

Davutoğlu videoda, 6 liderin oluşturduğu Altılı Masa için "Millet İttifakı siyasi koalisyon değil, bir toplumsal barış projesidir." ifadelerini kullandı.

"TOPLUMSAL SAVAŞ PROJESİDİR"

Yeni Şafak gazetesinin eski yazarı İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Atilla Yayla, Davutoğlu'nun paylaşımına "HDPKK ve FETÖ ile toplumsal barış? Bana öyle geliyor ki bu bir toplumsal barış değil tam tersine bir toplumsal savaş projesidir." yorumu yaptı. 

Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim dedikodularına son noktayı koydu! Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' açıklaması: Yalan ve iftira!
Sonraki Haber