TOKİ Tuzla kuraları tamamlandı: Sonuçlar açıklandı! Sırada Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler var

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kura heyecanı devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim’de İstanbul Tuzla için 20 bin 920 hak sahibimizi belirledik. Sırada Çatalca, Selimpaşa var. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de 1 Nisan’da başlıyor" dedi. Peki TOKİ Tuzla kura çekimlerinde hak sahibi kimler oldu? İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen “İlk Evim” projesinde 50 bin hak sahibinin belirleneceği İstanbul’da 16 Mart’ta başlayan kura çekimlerinin ilk etabı Tuzla’da tamamlandı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!