TOKİ başvuruları kimlik numarasının son rakamı, 0 olan kişilere başladı! TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne 14 Eylül’de kimler başvurabiliyor?

Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesi, TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru ayrıntılarında dikkat çeken bir detay belirtildi. Çevrim içi başvurularda yaşabilecek yoğunluğu önüne geçmek için e-devlet üzerinden başvurular kademeli olarak yapılcak. Peki TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne 14 Eylül (Çarşamba) kimler başvurabilecek? İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesi, başvuruları kademeli olarak başladı. Çevrim içi başvuruda yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek için e-devlet üzerinden yapılacak başvurular TC KİMLİK NUMARISININ SON RAKAMINA GÖRE ALINACAK. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!