TOKİ sosyal konutları için merakla beklenen tarih belli oldu! İşte temelin atılacağı gün...

Yüzyılın sosyal konut projesi TOKİ evlerinin ne zaman başlayacağı ve ne zaman teslim edileceği belli oldu. 17 ilde eş zamanlı temel atma töreni 25 Ekim'de yapılacak. TOKİ evlerinin proje görüntüleri de ortaya çıktı. İşte TOKİ'nin bazı illerde gerçekleştireceği sosyal konutların projelerine dair görüntüler...

Yüzyılın konut hamlesinde inşaatlar başlıyor. Dar gelirli vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yapmak için kolları sıvayan hükümet, çalışmaları hızlandırdı. 250 bin konut için inşaatın yılbaşında başlaması planlanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tarih öne çekildi. Ucuz evlerin son durumu, proje başlangıç tarihi ve evlerin yapılacağı illerle ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.

İşte detaylar...

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!