TOKİ başvuruları kimlik numarasının son rakamı, 8 olan kişilere başladı! TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne 18 Eylül’de kimler başvurabiliyor?

Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesi, TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru ayrıntılarında dikkat çeken bir detay belirtildi. Çevrim içi başvurularda yaşabilecek yoğunluğu önüne geçmek için e-devlet üzerinden başvurular kademeli olarak yapılcak. Peki TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne yarın 18 Eylül (Pazar) kimler başvurabilecek? İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesi, başvuruları kademeli olarak başladı. Çevrim içi başvuruda yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek için e-devlet üzerinden yapılacak başvurular TC KİMLİK NUMARISININ SON RAKAMINA GÖRE ALINACAK. 

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!