Tok tutucu özelliğiyle yoğurt tüketerek göbeğinizden kurtulun! İşte 1 günde 1 kilo zayıflatan Hurma diyeti listesi!

Sağlık açısından çok faydalı olan içerisinde kalsiyum kaynağı bulunan hurma ve yoğurt ile beraber tüketildiğinde sadece 7 günde 7 kilo birden zayıflayabilirsiniz. İşte günlük Hurma yoğurt diyeti listesi…

Gündelik yaşantı içerisinde özellikle kilo problemi olan kadınların vücutlarında şikayet ettikleri yerlerden birisi de göbekleridir. Palmiye çeşidi bir meyve olan ve Arap Yarımdası'nda ve Afrika’da yetişen hurma çok lezzetli olmasının yanında çok fazla da faydası bulunmaktadır. 

İçerisinde zengin miktarda lif ve A,C, B1 ve B2 vitamini özelliği ile kanser gibi hastalıklara şifa dağıtan hurma, tok tutucu olduğundan diyette de etkilidir. Tok tutucu özelliği sayesinde kilo vermeyi kolaylaştıran hurma, yoğurtla beraber tüketildiği zamanlarda etkisini daha da göstererek bir çeşit diyet meyvesini andırır. 

Hem sağlık hem de kilo verdirmede olumlu etkileri olduğu bilinen hurma diyeti ile sizde sadece 1 günde 1 kilo verebilirsiniz.

Hurma Yoğurt ile Diyet Listesi

Sabah kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma (çok az miktarda tarçın ile)

Öğlen yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma (çok az miktarda tarçın ile)

Akşam yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt 7 adet hurma (çok az miktarda tarçın ile)

Hurma Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır?

Kilo verdirici hurma ile yoğurt diyetinde her gün 21 adet hurma tüketmek gereklidir. Ayrıca yağsız bir şekilde satın aldığınız yoğurttan da 3 kase yemeye özen gösterilmelidir. 1 hafta boyunca uygulayacağınız bu kür ile 5 kilo verme hedefini tutturma ihtimaliniz oldukça artacaktır. 3 öğün sabah, öğle ve akşam olmak üzere 1 kase yoğurt ve 7 adet yaş hurma yenilmesi gerekmektedir. Bunların haricinde bir şey tüketmediğiniz takdirde tartıda çıkacak olan sonucu heyecanla bekleyebilirsiniz.

Hurma ile yoğurt diyetinde tüketeceğiniz yoğurt, karnınızı tok tutacak hem de vücudunuza protein kazandırmış olacaktır. Hurma ise içerisindeki liflerle hazmı kolaylaştıracaktır. Eğer hurmanın kilo verdirici özelliğinden faydalanmak istiyorsanız, yaş olanlarını tüketmelisiniz.

Bayern Münih - Real Madrid karşılaşması başladı! Tıp ve diş hekimliğinde 'Uzmanlık Eğitimi Müfredatları' güncelleniyor CHP’li belediye, önceki CHP'li yönetimin borçlarını binaya astı!
Sonraki Haber