TKİ kura sonuçları 2019! Gli ve Eli kura sonuçları

TKİ kura sonuçları 2019! Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu için personel alımı için kura çekimi için 14 Ekim tarihi gösterilmişti. Beklenen günün gelmesiyle birlikte adaylar kura sonuçları ile ilgilş detayları araştırmaya başladı. Gli ve Eli işçi alımı kura sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde...

TKİ kura sonuçları 2019! Gli ve Eli işçi alımı kura sonuçları adayların araştırdığı konuların başında yer alıyor.Kura çekimi 14 Eki 2019 tarihinde saat 10:30’da Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Hipodrom Cad. No:12 Yenimahalle/ANKARA Konferans salonun’da gerçekleştirildi.

SONUÇLAR NEREDE YER ALACAK?

Noter kurası sonucu mülakat sınavına katılmaya hak kazanan asil ve yedeklerin listesi Kurumumuz ve işletme müdürlüklerimizin (www.tki.gov.tr , www.eli.gov.tr, , www.gli.gov.tr, www.cli.gov.tr) internet adresinde DUYURULAR kısmında yayınlanacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ASİL VE YEDEK LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ!

TKİ İŞÇİ ALIMI KURASI NEREDE YAPILDI?

İsteyen adaylar aşağıda belirtilen adreslerde kura çekimini izleyebildiler. Ancak kura çekimini izlemek isteyen aday sayısının salon kapasitesinden fazla olması durumunda salon kapasitesinin elverdiği oranda aday kura çekim salonuna alındı.

GLİ: Tunçbilek 1 No’lu eğitim (düğün) salonu

ELİ : Soma Belediyesi Kaymakam Gündüz Beder Düğün Salonu

ÇLİ: Eğitim ve Toplantı salonu

Kahramanmaraş'ta deprem oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Dolar ve euroda yatay seyir devam ediyor!
Sonraki Haber