TJK 8 Ocak 2022 İstanbul At Yarışı Sonuçları! Altılı Ganyan sonuçları belli oldu mu?

8 Ocak 2022 İstanbul At Yarışı sonuçları belli oldu. Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen 8 koşulu yarış programıyla altılı ganyan sonuçları da belli oldu. İşte 8 Ocak yarış sonuçları...

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen 8 Ocak 2022 İstanbul At Yarışı Sonuçları belli oldu. Yarışseverlerin merakla takip ettiği Altılı Ganyan sonuçları ve ikramiyeler haberimizde.

8 Ocak İstanbul At Yarışı Sonuçları

İstanbul 3. yarış gününde 8 koşulu bir yarış programı var. Saat 19:00'da 3. koşuyla başlayan Altılı Ganyan'ın ilk ayağını Ark Royal isimli safkan kazandı.

Altılı Ganyan'ın ikinci ayağı ve beşli ganyanın başlangıcını oluşturan günün 4. koşusunu 4 numaraları Gold Opulent isimli safkan jokeyi Akın Sözen ile kazandı.

Günün 5. koşusu ve dörtlü ganyanın ilk ayağında kazanan isim 3 Numaralı İlk Parıltı oldu. İlk Parıltı bu koşuda 9 numaralı Safiha ile eküri.

6. koşu: 2200 metre mesafeli günün 6. koşusunda kazanan safkan Kralömer oldu.

7. koşu: Kazanan isim Cafer Bey oldu.

Günün son koşusunu 2 numaralı Avalanche kazandı. Parasal değerler birazdan...

Öte yandan Altılı Ganyanla birlikte üçlü, dörtlü ve beşli ganyan ikramiyeleri de belli olduğunda haberimizde olacak.

İstanbul'da 8 Ocak At Yarışları sonucunda Altılı Ganyan 146,03, Beşli Ganyan 20,54, Dörtlü Ganyan 8,35 ve üçlü ganyan 4,60 TL vermiştir.

ALTILI GANYAN SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Mardin'de kayıp olarak aranan korucu başından vurulmuş halde bulundu Mossad yetkilisinden tarihi itiraf: Savaşı kaybettik! Beşiktaş - Hatayspor | İlk yarı sona erdi
Sonraki Haber