Tivibu ekim ayı seçkilerini yayınladı! Ekim ayında Tivibu 'da neler var?

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Capcom’un yapımını üstlendiği Resident Evil’ın birinci ve ikinci oyunlarındaki hikâyelerden uyarlanan ‘Resident Evil: Welcome to Raccoon City’le efsane film serisi yeniden başlıyor. Film, Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue ve Neal McDonough gibi oyunculardan oluşan kadrosuyla Tivibu abonelerine unutulmaz bir korku ve aksiyon deneyimi sunuyor.


Resident Evil: Raccoon Şehri, tüm dünyada yayılan bir vahşetin Raccoon Şehri'ni ele geçirdiği gün yaşananları konu ediyor. Raccoon, bir zamanlar ilaç devi Umbrella Corporation’ın hızla gelişen yuvasıydı. Ancak Raccoon artık ölmekte olan bir şehirdir. Şehirden ayrılan şirket ardında çorak toprak ve yerin altında günden güne büyüyen bir kötülük bırakır. Çok geçmeden kötülük gün yüzüne çıkar. Yaşanan vahşetten sağ kurtulmayı başaran bir grup insan, Umbrella’nın ardındaki gerçeği keşfetmek ve hayatta kalabilmek için birlikte hareket etmek zorunda kalır.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek