Tırnak mantarı deyip geçmeyin! Ölüme kadar gidiyor...

Geçen yıl toplamda 31.000 kişi tırnak mantarı nedeniyle öldüğünü söyleyen uzmanlar, tırnak mantarı sadece ayak parmağını etkilemekle kalmadığını, aynı zamanda ayaklarınızdan kan dolaşımına karıştığı ve tüm vücuda yayıldığı konusunda uyarıyor.

Bir bakıma vücudu içeriden zayıflatıp ve tüm organlarınıza gereksiz stres uygulayan bu mantarlar, üretilen sporlar aracılığı ile iç organlara yerleşir ve büyümeye başlayarak tüm vücuda zarar verir. Bu da iç organlarda mikoza neden olur. Bu, enfekte kişinin içeriden 'çürümeye' başladığı anlamına gelir. Böyle bir durumda kişi her an kalp yetmezliği yaşayabilir, beyin damarları her an patlayabilir, karaciğer kanseri gelişebilir ve böbrekler çalışmayabilir.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı