TİP'li vekil Sera Kadıgil'in seçim öncesi açıklamaları yeniden gündemde! 'Son cuma' vurgusu...

TİP'li vekil Sera Kadıgil'in seçim öncesi açıklamaları yeniden gündeme geldi. Seçim arifesinde FOX Tv'de canlı yayına katılan Kadıgil, "Çok net bir şekilde söylüyoruz. 14 Mayıs'ta bu iş ilk turda bitecek. Tayyip Erdoğan ile geçirdiğiniz son cuma günü" demişti.

This browser does not support the video element.

Seçim öncesi sosyal medyada, sahada ve televizyon ekranlarında sık sık zafer açıklamaları, yargılanacaksınız naraları atan isimler henüz sonuçları sindirebilmiş değil.

Bu isimlerden biri de Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil.

Kadıgil ve partisindeki Erkan Baş, Barış Atay ve Ahmet Şık, Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde propaganda yaparak vatandaşları örgütlemek için büyük bir mücadele ortaya koydu.

"10 PUANA YAKIN FARK VAR"

Bu açıklamalarda en çok dikkat çeken isim ise Sera Kadıgil oldu.

Seçim arifesinde FOX Tv'de canlı yayına katılan Kadıgil, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bütün anketlerde Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında 10 puana yakın farkı zaten görüyoruz. O yüzden de çok net bir şekilde söylüyoruz. 14 Mayıs'ta bu iş ilk turda bitecek. 22 yıllık karanlıktan sonra Tayyip Erdoğan ile geçirdiğiniz son cuma günü kutlu olsun."

Söz konusu açıklamalar ve 'son cuma' vurgusu bugün bir kez daha gündeme geldi.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"