Tinder ile ilgili inanılmaz gerçekler!

YAŞ ARTTIKÇA ÜCRET DE ARTIYOR

Öncelikle Tinder ücretsiz de kullanılabilen son derece basit bir uygulama. Belirtilen cinsiyet, yaş ve mesafe kriterlerine göre profilleri rastgele biçimde karşınıza çıkaran bir ortam. Bu algoritma elbette ki ruh eşinizi bulmaya olanak sağlayacak kadar sofistike değil. Üyeleri sola kaydırarak pas geçiyor, sağa kaydırarak ise beğeniyorsunuz. Karşı taraf da sizi beğendiyse veya beğeninizi görüp kabul ettiyse eşleşme tamam. Gelen beğenileri kaçırmak istemiyorsanız bir zahmet pamuk eller cebe. Üyelik paketine ve yaşınıza göre aylık 100 TL’leri geçebiliyor. Evet yanlış duymadınız, bu uygulama gençlere daha ekonomik fırsatlar sunarken, cirosunun büyük bir kısmını 30 yaş ve üzerinden kazanıyor. 

Facebook üzerinden oturum açılabileceği gibi, sadece telefon numarasıyla da hesap yaratarak kaydolmak mümkün. Gizli kalmak isteyenlerin çoğu bu seçeneği tercih ediyor. Telefon numarası kimseyle paylaşılmıyor, aynı numarayla bir önceki hesabı silmek kaydıyla sürekli yeni hesap açılabiliyor. Özellikle Türkiye’deki istatistiklere göre kadınların erkeklerden çok daha fazla sahte hesapla üye olduğu biliniyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...