TikTok Karagül kimdir, kaç yaşında, nereli, tutuklandı mı, ne yaptı?

TikTok'ta "Karagül" kullanıcı adıyla faaliyet gösteren bir anne, çocuklarına yönelik şiddet içeren şok edici videolarıyla sosyal medyada büyük bir infiale yol açtı. Videolarda, annenin bir çocuğunun başının yarıldığı ve ancak çocuğun durumuyla ilgilenmek yerine taleplerde bulunmakla meşgul olduğu görüntüler yer aldı. Bu bağlamda 'TikTok Karagül kim?' veya 'TikTok Karagül olayı ne?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, TikTok Karagül kimdir, kaç yaşında, nereli, ne yaptı?

TikTok platformunda "Karagül" takma adıyla bilinen bir anne, çocuklarına yönelik şiddet içeren şok edici videolarıyla sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı. Videolarda, annenin bir çocuğunun başının yarıldığı ve ancak çocuğun durumuyla ilgilenmek yerine taleplerde bulunmakla meşgul olduğu görüntüler bulunmaktadır. Bu olay, 'TikTok Karagül kim?' veya 'TikTok Karagül olayı ne?' gibi soruların arama motorlarında sıkça aranmasına neden oldu. Peki, TikTok Karagül kimdir, kaç yaşında, nereli, tutuklandı mı, ne yaptı? Detaylar haberimizde...

TİKTOK KARAGÜL KİMDİR?

Bursa'da yaşayan ve TikTok'ta "Karagül" adı altında yayınlar yapan M.C. adındaki kadın, 177 bin takipçiye ulaşmıştı. Ancak yayınlarında çocuklarına şiddet uygulamasıyla gündeme geldi. Oğlunun kafasını kapıya çarparak yaraladığı bir anı canlı yayında yaşayan kadın, oğlunu kucağına alıp yayına devam etti. Bu hareketi büyük tepkilere neden oldu.

TİKTOK KARAGÜL NE YAPTI?

Anne M.C, canlı yayınlarda çocuklarının kendisine sarılmak istemesini reddederken, bir oğlunu dövdüğü ve hatta banyoya kilitleyerek ilgisiz davrandığı da ortaya çıktı.

M.C, çocukları kanlar içindeyken bile canlı yayına devam ederek tepkileri üzerine çekti. Hatta canlı yayında Atatürk'e hakaret ettiği ve SMA hastalarına yardım edenleri eleştirdiği de belirtildi.

TİKTOK KARAGÜL TUTUKLANDI MI?

Canlı yayın sırasında oğlunun başını yaralayan anne, hastaneden sonra çocuklarını komşusuna bırakarak yemeğe gitti. Ancak yemeğe giderken bile canlı yayın açan kadın, polislerle karşılaşınca şaşkına döndü ve kendisini şikayet edenleri şikayet etmeye çalıştı. Ancak polisler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Yaşanan olayın ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Karagül isimli sosyal medya kullanıcısı M.C hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan M.C. hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de inceleme başlattı.

İki kardeşin kavuşması yürekleri eritti! Adıyaman’da konteyner içerisinde çürümeye başlayan bir ceset bulundu Gültan Kışanak Kocaeli cezaevinden çıktı
Sonraki Haber