THY Uçak Bileti İptali Nasıl Yapılır?

THY uçak bileti günümüzde farklı yerlerden alınabilmektedir. Peki, THY uçak bileti iptali nasıl ve nereden yapılır? THY uçak bileti nasıl sorgulanır? Konu hakkında merak edilenler sizlerle…

THY uçak bileti tek tıkla birçok platform üzerinden alınabiliyor. Bu da uçak seyahati yapmak isteyen birçok insan için oldukça avantaj sağlıyor. Biletin alınmasında sonra yaşanan aksilikler nedeniyle biletin iptal edilmesi veya değiştirilmesi gerekebiliyor. Bilet belli bir süreye kadar iptal edilebilirken bilet değişimi için ekstra ücret ödenmesi gerekiyor. THY uçak bileti iptali alınan biletin sınıfına göre yapılıyor ve birden fazla iptal yöntemi bulunuyor. Online bilet iptali için biletin alındığı uygulama ya da web sitesi üzerinden “bilet iptal” sekmesine tıklanarak gerekli adımların takip edilmesi gerekiyor.

Biletlerin sınıfına göre iptal işleminin nasıl yapıldığı şöyle sıralanabilir;

· EcoFly biletinin uçuşa son 1 saat kala iptal edilmesi mümkün değildir. Uçuşa 12 saat ya da daha fazla zaman varsa biletin iptal edilmesi durumunda para kesintisi yapılır.

· ExtraFly biletinin uçuşa son 1 saat kala iptal edilmesi mümkün değildir. Uçuşa 12 saat ya da daha fazla zaman varsa biletin iptal edilmesi durumunda para kesintisi yapılır.

· PrimeFly biletinin uçuşa 12 saatten fazla zaman kala iptal edilmesi durumunda herhangi bir ücret kesintisi olmadan bilet ücretinin tamamı iade edilir.

· Business esnek biletinin uçuşa 12 saatten fazla zaman kala iptal edilmesi durumunda herhangi bir ücret kesintisi olmadan bilet ücretinin tamamı iade edilir.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!